

- Ха, кажи нещо дето не знам!
- Колко е 8x8?

- Що бе, Кирчо?
- Тъкмо да се подпиша в ритуалната зала и свърши мастилото в химикалката...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Рецептата за запечени рулца от тиквички с пилешко месо отваря нова глава в безкрайната тема рецепти с тиквички
Ще хареса на всеки вкус
Te са невероятно вкусни и много леки
Прости трикове, които няма да откриете в книгите с кулинарни рецепти
За да изпечете оризовите палачинки е най-добре да използвате плосък тиган за палачинки с незалепващо покритие
Можете да ги сготвите по различен начин
Парчето пица върви най-много с чаша вкусна напитка, хубав филм и гушкане на дивана
Ако имате нужда от протеини и обичате да похапвате пилешко, то може да разнообразите менюто си като приготвите месото по днешната ни рецепта
Няма какво да говорим, крем карамел е класика, но не каква да е, а Класиката на всички видове класики